écrassée is het netwerk van vrouwelijke professionals dat als doel heeft om je netwerk, ontwikkeling en toekomst centraal te stellen.

écrassée start nieuwe jaargroepen: meld je nu aan!

Wil jij meer uit jezelf, je ontwikkeling en persoonlijke groei halen? En lijkt het je interessant dit samen met andere, professionele en ambitieuze vrouwen op regelmatige basis te doen? Dan is een jaargroep van écrassée misschien iets voor jou!

Ook dit jaar start écrassée nieuwe jaargroepen. Om precies te zijn in september 2021!  Ben jij of ken jij een vrouw die mogelijk interesse heeft om zich aan te sluiten bij een écrassée-jaargroep, tip diegene en/of laat het ons weten via info@ecrassee.nl! Graag komen we in contact om een en ander toe te lichten over écrassée en te zien of er een wederzijdse match is.

 

Meld je nu aan voor de WomenTalk met Linda Duits

Op donderdag 6 mei gaat écrassée in gesprek met Linda Duits, schrijver, publicist en onderzoeker gespecialiseerd in onder andere gender- en mediastudies, over de veranderende positie van vrouwen in de media en op social media. Wat betekenen de veranderingen van de afgelopen decennia voor jonge vrouwen van nu? Wat is de impact geweest van feminisme? En waarom maakt ‘het f-woord’ toch zo veel reacties los? Tijdens deze WomenTalk, met veel ruimte voor interactie, gaan we hierover in gesprek.

De Broek Aan - podcast van écrassée