écrassée is het netwerk van vrouwelijke professionals dat als doel heeft om je netwerk, ontwikkeling en toekomst centraal te stellen.

Met ambitie, gedrevenheid en commitment haal je het beste in jezelf en de ander naar boven. Dat is de visie van écrassée. 

Investeren in jezelf en in de ander, dat is waar écrassée om draait. Gericht op het individu is écrassée er voor ambitieuze, gedreven vrouwen die met oog voor de maatschappij willen werken aan hun eigen toekomst. Bovendien versterkt de netwerkfunctie onze ambitie dat vrouwen op professioneel vlak elkaar helpen waar ze kunnen.

Onze naam verwijst naar het Franse werkwoord écraser, wat een letterlijke vertaling is van “to crush”. Met ons netwerk willen we niets liever dan het glazen plafond doorbreken, daarom zie je dat ook terug in het logo. écrassée is een vrije vertaling van ”zij heeft doorbroken”, omdat wij ernaar streven dat vrouwen obstakels voor hun eigen – en elkaars – toekomst doorbreken.

Wij gunnen iedere vrouw écrassée. Het laat je groeien en groeit met je mee. Het is een onbetaalbare investering in jezelf.