Vragen over écrassée?

Mogelijk staat jouw vraag hieronder en neem anders vooral contact op via het contactformulier [link toevoegen].

Een vrouwennetwerk… Is dat nou echt nodig?

Jazeker! Laten we eerlijk zijn: mannen weten elkaar op professioneel gebied makkelijk te vinden omdat ze vanaf het begin van hun carrière hard werken aan hun netwerk. Dat kunnen wij ook. Sterker nog, het is een vereiste om het glazen plafond uiteindelijk te doorbreken. Dan moeten we wel nu beginnen om een dergelijk breed, groot en waardevol netwerk op te bouwen. Naast de netwerkfunctie betekent écrassée bovendien een investering in jezelf en in anderen, door de focus op ontwikkeling en groei in je carrière.

Carien van der Laan (Partner bij Executive Search bureau)  zei in één van onze WomenTalks dat je eigenlijk één dag per week zou moeten besteden aan je netwerk. Daar dragen wij graag een steentje aan bij!

Waar staat écrassée voor?

Investeren in jezelf en in de ander, dat is waar écrassée om draait. Gericht op het individu is écrassée er voor ambitieuze, gedreven vrouwen die met oog voor de maatschappij willen werken aan hun eigen toekomst. Bovendien versterkt de netwerkfunctie onze ambitie dat vrouwen op professioneel vlak elkaar helpen waar ze kunnen.

Voor wie is écrassée bedoeld?

Voor ambitieuze, vrouwelijke professionals met maatschappelijke betrokkenheid. Ons netwerk bestaat uit vrouwen werkzaam in een breed scala van sectoren. Door de uiteenlopende achtergrond van de écrassée’ers ontstaat een unieke uitwisseling van ervaringen binnen de jaargroepen. Dit is bovendien zeer waardevol voor het netwerk dat je met behulp van écrassée opbouwt.  écrassée’ers werken bijvoorbeeld (maar niet alleen) bij de overheid, in het bedrijfsleven, in de financiële sector, in de zorg of bij een maatschappelijke organisatie: you name it!

Hoe kom ik in zo’n jaargroep?

Lees hier meer over de jaargroepen en overweeg om je aan te sluiten. Je kunt ons een berichtje sturen en daarna nemen we contact met je op om te kijken of er een match is.

Zijn er kosten gemoeid met deelname aan écrassée?

Ja, we vragen van écrassée’ers een onkostenvergoeding om de stichting draaiende te kunnen houden. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met ons op.