Jaargroepen

Onze jaargroepen vormen de kern van écrassée. Binnen de groepen werken acht tot tien vrouwelijke professionals aan elkaars en hun eigen ontwikkeling. 

Jouw groei en ontwikkeling staat centraal. Dit komt voort uit de kernwaarde van écrassée: het beste uit jezelf en elkaar te willen halen. We gunnen elke vrouw écrassée. Een maandelijkse groep brengt je ontwikkeling, groei en een netwerk. Gesterkt door reflectie en discussie, geeft écrassée je kracht op dat vlak waar jij het nodig hebt: om ambitie te tonen, keuzes te maken, grenzen te verleggen en dilemma’s op te lossen op de werkvloer. Kortom, een prachtige aanvulling op je werkende leven.

Wat doet een jaargroep?

écrassée faciliteert jonge vrouwelijke professionals in hun eigen ontwikkeling. Dat doen we op verschillende manieren (lees hier meer over onder “wat doet écrassée” op deze website). Eén van de belangrijkste pijlers van écrassée is haar jaargroepen. Maandelijks komen deze groepen bij elkaar. Eén avond in de maand in dezelfde samenstelling, volledig in het teken van je eigen ontwikkeling en die van elkaar. Dit kan door middel van intervisie, een goed gesprek naar aanleiding van artikelen over een maatschappelijke discussie of een voorbereidende opdracht. Op dit moment zijn zes groepen actief, allen bestaand uit acht tot tien vrouwen. De deelnemers van de groepen zitten in een gelijke fase in hun carrière. Wel werken ze vaak allemaal op verschillende werkplekken waardoor je ogen geopend worden voor andere werkvelden, andere ervaringen en je tegelijkertijd aan je netwerk bouwt.

De groepen organiseren hun bijeenkomsten zelf. In het eerste jaar volgen zij daarin een vast traject, gefaciliteerd en begeleid vanuit écrassée. Vervolgens gaan de jaargroepen zelfstandig verder, wat betekent dat de vrouwen zelf kijken waar behoefte aan is qua onderwerpen ter bespreking, intervisie en andere kennissessies. Een jaargroep volgt daarmee geen vast stramien, maar een persoonlijk afgestemd traject. Door de kleinschaligheid borgt écrassée dat de groepsleden een band opbouwen en elkaar helpen zich te ontwikkelen. Gun jij jezelf die ontwikkeling, twijfel dan niet langer en schrijf ons een bericht. En wie weet start jij in september! Aanmelden kan jaarlijks tot augustus.

Wat verwachten we van jou?

Indien er een match is tussen jou en écrassée proberen we je te koppelen aan een jaargroep met vrouwen die op een vergelijkbaar punt in hun carrière staan. Elke maand kom je één keer bijeen op een vaste dag, op een vast tijdstip. Daarnaast organiseert écrassée WomenTalks, Masterclasses, Netwerkdagen en borrels waarbij we je ook verwachten. Op die manier ontmoet je niet alleen de vrouwen uit je jaargroep, maar zorg je bovendien dat je een breed netwerk opbouwt binnen écrassée.

Meld je nu aan voor de nieuwe jaargroepen

Op dit moment staan we open voor nieuwe deelnemers die vanaf dit najaar van start gaan. Wil jij je aansluiten bij ons netwerk? Neem dan contact op via info@ecrassee.nl. Aanmelden kan tot 1 augustus 2023. We kijken er naar uit om met je in contact te komen!