Onze jaargroepen vormen de kern van écrassée. Binnen de groepen werken acht tot tien vrouwelijke professionals aan elkaars en hun eigen ontwikkeling. 

Jouw groei en ontwikkeling staat centraal. Dit komt voort uit de kernwaarde van écrassée: het beste uit jezelf en elkaar te willen halen. We gunnen elke vrouw écrassée. Een maandelijkse groep brengt je ontwikkeling, groei en een netwerk. Gesterkt door reflectie en discussie, geeft écrassée je kracht op dat vlak waar jij het nodig hebt: om ambitie te tonen, keuzes te maken, grenzen te verleggen en dilemma’s op te lossen op de werkvloer. Kortom, een prachtige aanvulling op je werkende leven.

Wat doet een jaargroep?

écrassée faciliteert jonge vrouwelijke professionals in hun eigen ontwikkeling. Dat doen we op verschillende manieren (lees hier meer over onder “wat doet écrassée” op deze website). Eén van de belangrijkste pijlers van écrassée is haar jaargroepen. Maandelijks komen deze groepen bij elkaar. Eén avond in de maand in dezelfde samenstelling, volledig in het teken van je eigen ontwikkeling en die van elkaar. Dit kan door middel van intervisie, een goed gesprek naar aanleiding van artikelen over een maatschappelijke discussie of een voorbereidende opdracht. Op dit moment zijn zes groepen actief, allen bestaand uit acht tot tien vrouwen. De deelnemers van de groepen zitten in een gelijke fase in hun carrière. Wel werken ze vaak allemaal op verschillende werkplekken waardoor je ogen geopend worden voor andere werkvelden, andere ervaringen en je tegelijkertijd aan je netwerk bouwt. 

De groepen organiseren hun bijeenkomsten zelf. In het eerste jaar volgen zij daarin een vast traject, gefaciliteerd en begeleid vanuit écrassée. Vervolgens gaan de jaargroepen zelfstandig verder, wat betekent dat de vrouwen zelf kijken waar behoefte aan is qua onderwerpen ter bespreking, intervisie en andere kennissessies. Een jaargroep volgt daarmee geen vast stramien, maar een persoonlijk afgestemd traject. Door de kleinschaligheid borgt écrassée dat de groepsleden een band opbouwen en elkaar helpen zich te ontwikkelen. Gun jij jezelf die ontwikkeling, twijfel dan niet langer en schrijf ons een bericht. En wie weet start jij in september! Aanmelden kan jaarlijks tot augustus.

Contact via: info@ecrassee.nl of via Elise van Zeeland (0638564795) of Floor van der Zee (0625283107)

Aanmelden nieuwe jaargroepen

Mocht je interesse hebben in deelname aan een jaargroep, laat het ons weten via info@ecrassee.nl. We nemen dan spoedig contact met je op en houden je op de hoogte over de mogelijkheden per jaar. 

Elk jaar start écrassée nieuwe jaargroepen. En ook dit jaar zal het niet anders zijn! In september starten we jaarlijks met meerdere nieuwe jaargroepen!  Ben jij of ken jij een vrouw die mogelijk interesse heeft om zich aan te sluiten bij een écrassée-jaargroep, tip diegene en/of laat het ons weten via info@ecrassee.nl! Graag komen we in contact om een en ander toe te lichten over écrassée en te zien of er een wederzijdse match is.