Bestuur

Bekijk hier de bestuursleden van écrassée

Elise van Zeeland (1990) is de voorzitter en één van de oprichters van écrassée. In 2016 ontbrak volgens haar het netwerk voor ambitieus vrouwelijke professionals, waar vrouwen niet alleen het beste uit zichzelf konden (leren) halen maar ook uit elkaar. Een netwerk dat uit kon groeien tot een ‘old girls network’. Daarom besloot ze met een aantal andere vrouwen dit zelf op te zetten. Inmiddels is écrassée uitgegroeid van een hobby tot haar belangrijkst nevenactiviteit. Naast écrassée is Elise ook voorzitter van het Els Borst Netwerk van D66. Elise werkt in de rest van haar tijd bij Shell in Den Haag met wind op zee als focus.

Daphne Marinisse (1994) is secretaris en projectleider HR bij Amsterdam UMC. Daar heeft zij veranderkundige ervaring opgedaan met het harmoniseren van beleid en processen, maar ook met het adviseren van afdelingen en teams tijdens het fusietraject. Daarnaast coördineert zij als secretaris het besluitvormingsproces richting de raad van bestuur. Naast hoge ambities op de werkvloer heeft Daphne een passie voor koken en trekt ze regelmatig haar hardlopenschoenen aan voor een rondje hardlopen in Leiden. Ze kijkt ernaar uit om zich als penningmeester in te zetten binnen het bestuur, want samen met andere ambitieuze vrouwen aan de toekomst van écrassée bouwen, wie wil dat nou niet?

Suzanne Pennington de Jongh (1987) is hoofd marketing, communicatie & business development bij advocaten- en notarissenkantoor BarentsKrans. In deze functie zet ze niet alleen de strategische lijnen uit, ook vertaalt ze deze naar concreet beleid. Een mooie combinatie die ook bij écrassée uitstekend van pas komt. Waarom écrassée? Ze is ervan overtuigd dat zowel persoonlijke als zakelijke ontwikkeling, in combinatie met plezier én een goed netwerk, goud waard zijn.

Emma Olde Bijvank (1990, woonachtig in Amsterdam) is in 2020 toegetreden tot het bestuur van écrassée en steekt haar handen uit de mouwen om het netwerk verder te helpen professionaliseren. In verschillende netwerkgroepen voor duurzame professionals waar ze aangesloten is heeft ze het nut van intervisie en netwerken ervaren (Sustainable Talent, Goed Gezelschap, Amsterdam Sustainability Network). Ze is van mening dat dit veel meer sector- en publiek/privaat-overschrijdend zou moeten gebeuren en is daarom enthousiast over het verder uitbouwen van écrassée. Emma is Global Sustainability Manager bij Rituals Cosmetics waar ze de transitie naar een duurzame bedrijfsvoering verder in gang zet.