Elise van Zeeland (1990) is de voorzitter en één van de oprichters van écrassée. In 2016 ontbrak volgens haar het netwerk voor ambitieus vrouwelijke professionals, waar vrouwen niet alleen het beste uit zichzelf konden (leren) halen maar ook uit elkaar. Een netwerk dat uit kon groeien tot een ‘old girls network’. Daarom besloot ze met een aantal andere vrouwen dit zelf op te zetten. Inmiddels is écrassée uitgegroeid van een hobby tot haar belangrijkst nevenactiviteit. Naast écrassée is Elise ook voorzitter van het Els Borst Netwerk van D66. Elise werkt in de rest van haar tijd bij Shell in Den Haag met wind op zee als focus. Ze woont samen met Daan in Den Haag.

Eerder studeerde Elise Bestuurskunde en Crisis- and Security Management (in Leiden) en Global Health Law & Governance (in Londen). Na een stage bij de Wereldgezondheidsorganisatie (in Genève), werkte ze kort bij een public affairs-kantoor alvorens ze in de politiek stapte. Ze werkte voor de Tweede Kamerfractie van D66, onder andere. als beleidsmedewerker en later als politiek adviseur voor de fractievoorzitter.

Floor van der Zee (1989) stond samen met Elise en Dorrit drie jaar geleden aan de basis van écrassée. Overtuigd van het idee dat vrouwen meer kunnen doen om elkaar te helpen om zo het beste uit zichzelf en elkaar te halen, werkt zij sindsdien met veel plezier aan de professionalisering en uitbreiding van het netwerk. In het dagelijks leven werkt Floor bij de Tweede Kamerfractie van D66, waar zij onderdeel is van het campagneteam en werkt als leidinggevende. Haar motivatie om anderen te helpen, te coachen en het beste uit haar team te halen valt in deze laatste functie samen met de doelstellingen van écrassée. Waarbij de focus op datgene waar mensen al goed in zijn, nóg verder verbeteren voor haar centraal staat. Floor woont in Utrecht samen met Frank.

In Groningen studeerde Floor af als historicus met focus op moderne, politieke geschiedenis. Zij zette haar studie voort in Leiden, in zowel Politicologie als Bestuurskunde. Naast verschillende functies bij de Jonge Democraten en D66 liep ze stage bij de Nederlandse ambassade in Washington D.C. Floor zingt in een koor, werkte op een zeilschool en is actief geweest als dansdocente.

Dorrit Sliepen (1989) is mede-oprichtster van écrassée en woont in Den Haag. De afgelopen jaren heeft écrassée laten zien hoe effectief het is als vrouwelijke professionals elkaar helpen om doelen te bereiken, dit is dan ook een belangrijke drive om écrassée verder uit te bouwen en voor zo veel mogelijk vrouwen toegankelijk te maken. Als penningmeester is ze verantwoordelijk voor de financiën van écrassée. Naast écrassée is Dorrit bestuurslid bij stichting Achter de Regenboog. Naast deze nevenactiviteiten werkt Dorrit bij Accenture als Cyber Security consultant. In deze functie houdt ze zich bezig met informatie- en databeveiliging. 

In Leiden studeerde Dorrit Recht- en Bedrijfswetenschappen en in Tilburg studeerde ze Law & Technology. Ook volgde Dorrit vakken bij de studie Sinologie en studeerde ze twee jaar Chinees in China. Naast haar studie liep Dorrit verschillende stages in de advocatuur en nam ze deel in diverse besturen.

Emma Olde Bijvank (1990, woonachtig in Amsterdam) is in 2020 toegetreden tot het bestuur van écrassée en steekt haar handen uit de mouwen om het netwerk verder te helpen professionaliseren. In verschillende netwerkgroepen voor duurzame professionals waar ze aangesloten is heeft ze het nut van intervisie en netwerken ervaren (Sustainable Talent, Goed Gezelschap, Amsterdam Sustainability Network). Ze is van mening dat dit veel meer sector- en publiek/privaat-overschrijdend zou moeten gebeuren en is daarom enthousiast over het verder uitbouwen van écrassée.

Emma is Global Sustainability Manager bij Rituals Cosmetics waar ze de transitie naar een duurzame bedrijfsvoering verder in gang zet.

In Groningen studeerde Emma International Political Economy met een focus op duurzame ontwikkeling. Na ervaring opgedaan te hebben bij de NGO Fairfood International en het Ministerie van Buitenlandse Zaken besloot ze zich te richten op het bedrijfsleven, in de overtuiging dat zij de sleutel zijn om maatschappelijke vraagstukken op te lossen. Eerder werkte ze vijf jaar als business developer bij WakaWaka, een social enterprise en ontwikkelaar van zonne-energie gericht op toegang tot energie in ontwikkelingslanden en noodhulp gebieden.