Activiteiten van écrassée?

Naast de maandelijkse bijeenkomsten van de verschillende jaargroepen organiseert écrassée  WomenTalks en Masterclasses om te leren van topvrouwen en van elkaar. Ook organiseert écrassée 1 keer per jaar de Netwerkdag waar alle écrassée’ers elkaar ontmoeten. 

Vier keer per jaar organiseert écrassée een WomenTalk. Tijdens een WomenTalk gaan we met inspirerende topvrouwen in gesprek. In een vertrouwelijke omgeving delen deze vrouwen hun ervaringen, de uitdagingen en dilemma’s waar zij in hun carrière mee te maken hebben gehad. Op deze manier leren we van hun loopbaan en de keuzes die zij daarin gemaakt hebben. En gaan we met een bak inspiratie naar huis!

Daarnaast organiseert écrassée Masterclasses met een praktisch karakter. Deze worden georganiseerd door écrassée’ers en geven je de mogelijkheid zelf extra vaardigheden op te doen bij écrassée. Denk hierbij bijvoorbeeld aan public speaking, evenementenorganisatie, presentatie skills etc.

Eenmaal per jaar organiseren we dé écrassée netwerkdag. Een dag die in het teken staat van inspireren, van elkaar leren, ervaringen uitwisselen, netwerken en vooral ook veel plezier. Op een wisselende locatie in het land nodigen we die dag toonaangevende sprekers uit, volgen we masterclasses en sluiten de dag af met een netwerkborrel. Zo groeien we met elkaar, zowel zakelijk als persoonlijk.

WomenTalks &
Masterclasses

Netwerkdag