écrassée start nieuwe jaargroepen: meld je nu aan!

Wil jij meer uit jezelf, je ontwikkeling en persoonlijke groei halen? En lijkt het je interessant dit samen met andere, professionele en ambitieuze vrouwen op regelmatige basis te doen? Dan is een jaargroep van écrassée misschien iets voor jou!

Ook dit jaar start écrassée nieuwe jaargroepen. Om precies te zijn in september!  Ben jij of ken jij een vrouw die mogelijk interesse heeft om zich aan te sluiten bij een écrassée-jaargroep, tip diegene en/of laat het ons weten via info@ecrassee.nl! Graag komen we in contact om een en ander toe te lichten over écrassée en te zien of er een wederzijdse match is.

Wat doet een jaargroep?

écrassée faciliteert jonge vrouwelijke professionals in hun eigen ontwikkeling. Dat doen we op verschillende manieren (lees hier meer).

Eén van de belangrijkste pijlers van écrassée zijn de jaargroepen. Deze groepen, variërend van acht tot tien vrouwen, komen maandelijks bij elkaar. Eén avond in de maand in dezelfde samenstelling, volledig in het teken van je eigen ontwikkeling en die van elkaar. Dit kan door middel van intervisie, een goed gesprek naar aanleiding van artikelen over een maatschappelijke discussie of een voorbereidende opdracht.

Op dit moment zijn zes groepen actief, gestart sinds 2016. De deelnemers van de groepen zitten in een gelijke fase in hun carrière. Ze werken allemaal in verschillende sectoren, wat maakt dat je ogen geopend worden voor andere werkvelden, andere ervaringen en je tegelijkertijd aan je netwerk bouwt.

De groepen organiseren hun bijeenkomsten zelf. In het eerste jaar volgen zij daarin een vast traject, gefaciliteerd en begeleid vanuit écrassée. Vervolgens gaan de jaargroepen zelfstandig verder, wat betekent dat de vrouwen zelf kijken waar behoefte aan is qua onderwerpen ter bespreking, intervisie en andere kennissessies. Een jaargroep volgt daarmee geen vast stramien, maar een persoonlijk afgestemd traject. Door de kleinschaligheid borgt écrassée dat de groepsleden een band opbouwen en elkaar helpen zich te ontwikkelen.

Gun jij jezelf die ontwikkeling, twijfel dan niet langer en schrijf ons een bericht. En wie weet start jij in september!

Wat verwachten we van jou?
Indien er een match is tussen jou en écrassée proberen we je te koppelen aan een jaargroep met vrouwen die op een vergelijkbaar punt in hun carrière staan. Elke maand kom je één keer bijeen op een vaste dag, op een vast tijdstip. Daarnaast organiseert écrassée WomenTalks, Masterclasses, Netwerkdagen en borrels waarbij we je ook verwachten. Op die manier ontmoet je niet alleen de vrouwen uit je jaargroep, maar zorg je bovendien dat je een breed netwerk opbouwt binnen écrassée.

Aanmelden kan dit jaar tot 17 juli. Interesse? Stuur ons snel een bericht en vertel ons meer over jezelf via info@ecrassee.nl. Daarna nemen we zo snel mogelijk contact met je op!